با C-DESIGN PLM یک قدم جلوتر از دیگران باشید
آشنایی با نرم افزار حرفهای و صنعتی C-DESIGN PLM
در سالهای گذشته نرم افزارهای مختلفی در زمینه طراحی لباس مطرح شده و علاقمندان زیادی جهت فراگیری آنها اقدام کردهاند، اما از آنجا که رویکرد اصلی آموزشهای طراحی لباس به ویژه در سالهای گذشته مبتنی بر تصویرسازی بود، اکثر این نرمافزارهای مورد استفاده برای آموزش نیز در این زمینه توسط هنرجویان انتخاب میشد.
در میان نرمافزارهای که در صنعت فشن استفاده میشد مانند گربر (Gerber) Cameo، Lectra ، Optitex و.. کمتر مورد اقبال عمومی قرار گرفته است
در این میان یکی از نرمافزارهای بسیار کاربردی در حوزه صنعت فشن نرم افزار C-DESIGN PLM است. این نرمافزار علاوه بر قابلیتهای گسترده در زمینه طراحی و الگوسازی پوشاک، نرمافزار قدرتمندی در زمینه مدیریت، برنامهریزی و بهرهوری محصول نیز به شما میآید. سیستم PLM این نرمافزار که نقطه قوت و تمایز آن به شمار میرود، اجازه میدهد کاربران در مکانهای مختلفی همزمان بر روی پروژههای مشترک کار کرده، روند را پیگیری کرده و دادههای مربوط را متناسب با هر بخش در هر لحظه بروز رسانی کنند.
راهکار PLM این نرم افزار با ایجاد یک بستر کاملاً هماهنگ باعث بهبود بهرهوری، کاهش هزینهها و صرفهجویی در زمان و در نتیجه ارائه سریعتر محصول به بازار با قیمت رقابتی میگردد.
در صورتی که علاقمند به حضور در حوزه صنعت فشن در ایران و یا خارج از کشور میباشید، این نرمافزار یکی از بهترین گزینهها برای یادگیری است. به دلیل استفاده از سایر سیستمهای PLM در اکثر صنایع (مانند نرم افزار شرکت زیمنس که ارتباطی با فشن ندارد) شاید کمتر کسی در ایران با این نرم افزار آشنایی داشته باشد که این موضوع نیز کمک میکند، فضای کار برای افرادی که آشنایی و تسلط با این نرم افزار را دارند بسیار مطلوب باشد.
همچنین اگر قصد مهاجرت دارید و قصد دارید در بخش صنعت فشن فعالیت داشته باشید، با بررسی برندها و کارخانههای پوشاک، به احتمال زیاد گزینههای شغلی مناسبی برای این بخش پیدا کنید
فیلم معرفی نرم افزار C-DESIGN PLM
برندهایی که از این نرم افزار در بخش طراحی، تولید و مدیریت محصول خود استفاده میکنند
برای مشاهده وبسایت این نرم افزار میتوانید وارد این آدرس شوید.
دیدگاهتان را بنویسید